NORD invest

NORD invest
NORD invest
previous arrow
next arrow

Rreth Nesh

Historia e NORD invest është një energji, pasion, ambicie, dhe punë ekipore. Me origjinën që shtrihet nga viti 2009, kompania ka realizuar shumë projekte kualitative.

Ne e marrim detyrën tonë për të vepruar me përgjegjësi në çdo kohë me shumë seriozitet përmes menaxhimit proaktiv të ndikimeve të aktiviteteve tona në mjedis. Ne punojmë sipas parimeve udhëzuese të aksionerëve tanë themelues dhe duke respektuar standardet e larta. Në veçanti, ne vendosim sigurinë e atyre që përfshihen ose preken nga operacionet tona si vlera jonë kryesore organizative…

Projekti i fundit

Pë çdo informatë, ju lutem na kontaktoni!